2014.
okt.
 25.  
Felavatták a Kossuth téri sortűz áldozatainak emlékhelyét
Felavatták szombaton az 1956. október 25-i Kossuth téri sortűz áldozatainak emlékhelyét, az eseményen Boross Péter volt miniszterelnök azt mondta: a halottak emléke nemcsak kegyeletre kötelez, hanem a tanulságok levonására is.
   
 
 
2014.
okt.
 24.  
A magyar parlamenti labdarúgócsapat győzött a brit ellen
   
 
 
2014.
okt.
 23.  
Portré Kövér László házelnökről
Interjú az Echo Televízió Különkiadás című műsorában
1988-ban egy semleges Magyarország célkitűzése tűnt realitásnak, és azt is lehet mondani, hogy ebben a tekintetben a rendszerváltozás nem is ért véget – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnök az Echo Televíziónak adott interjújában. A házelnök felhívta rá a figyelmet, hogy igenis létezik a parlamentáris demokrácia, még akkor is, hogyha sokan a választások vesztesei közül ezt vitatják is. Úgy fogalmazott, „ha nem a baloldaliak, nem a kommunisták utódjai nyernek, akkor ő szemszögükből maga a demokrácia megszűnt”.
   
 
 
2014.
okt.
 23.  
Az egész világnak bebizonyítottuk, hogy szembe lehet szállni az önkényuralommal
1956-ban egy egész nemzet lázadt fel az önkényuralom ellen, bebizonyítva ezzel az egész világnak, hogy szembe lehet szállni az elnyomással - hangsúlyozta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön Kapuváron az 1956-os forradalom és szabadságharc 58. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.
   
 
 
2014.
okt.
 23.  
Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtti Kossuth Lajos téren
Katonai tiszteletadás mellett felvonták az ország nemzeti lobogóját az 1956-os forradalom és szabadságharc 58. évfordulóján, csütörtök reggel, Budapesten a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.
   
 
 
2014.
okt.
 22.  
Ki kell fejeznünk a nemzet tiszteletét az önkormányzati képviselők iránt
Ki kell fejeznünk a nemzet tiszteletét az önkormányzati rendszerben tisztséget vállaló és azt elnyerő képviselők, illetve az őket megbízó politikai közösség iránt is - mondta az Országgyűlés elnöke a nyíregyházi önkormányzat közgyűlésének alakuló ülésén szerdán.
   
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó
 

Antall-kormány   Alaptörvény   értelmiség MSZP   rendszerváltás   Fidesz története Nemzeti összetartozás   Orbán Viktor Magyar Gárda   házelnök   titkosszolgálat LMP    Polgári összefogás   külhoni magyarság önmagáról   SZDSZ   válság   Pápa   Jobbik


Szabadszavas keresés