2014.
okt.
 30.  
Varga Mihály: a banki elszámoltatás büdzséje lesz a jövő évi
A jövő évi költségvetés a banki elszámoltatás büdzséje lesz, az elszámoltatás eredményeképpen pedig a hitelesek vagy pénzhez jutnak, vagy - még élő hitelszerződés esetén - 25-30 százalékkal csökkenhet a törlesztőrészletük - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Budapesten, mielőtt hivatalosan átadta a 2015-ös költségvetési törvényjavaslatot Kövér László házelnöknek.
   
 
 
2014.
okt.
 30.  
Megnyílt a Szépművészeti Rembrandt-kiállítása
Egy hitében erős, a közösen megvívott szabadságharcot megélő ország művészetét mutatja be a Szépművészeti Múzeum Rembrandt és a holland arany évszázad című kiállítása - mondta el a 100 festő 178 alkotását felvonultató tárlat csütörtöki megnyitóján az Országgyűlés elnöke.
   
 
 
2014.
okt.
 30.  
175 éve született az Országház tervezője
Kövér László házelnök az Országgyűlés tagjai és dolgozói nevében a Házbizottság jelenlétében koszorúzta meg Steindl Imrének, az Országház tervezőjének főlépcsőn elhelyezett mellszobrát születésének 175. évfordulója alkalmából.
   
 
 
2014.
okt.
 28.  
Átadták az MKB Bank hátrányos diákokat segítő ösztöndíjait
Újabb tehetséges, nehéz anyagi körülmények között élő gyerekek vehették át az MKB Bank ösztöndíjait kedden Budapesten.
   
 
 
2014.
okt.
 26.  
Verbális hidegháború folyik Magyarország ellen
Az Országgyűlés elnöke szerint verbális hidegháború zajlik Magyarország ellen. Erről Kövér László a HírTV Magyarország élőben című vasárnap esti, felvételről sugárzott műsorában beszélt, megjegyezve azt is, hogy Brüsszel nem diktálhat úgy, mint korábban Moszkva.
   
 
 
2014.
okt.
 25.  
Kövér László házelnök és Boross Péter volt miniszterelnök felavatták a Kossuth téri sortűz áldozatainak emlékhelyét
Felavatták szombaton az 1956. október 25-i Kossuth téri sortűz áldozatainak emlékhelyét, az eseményen Boross Péter volt miniszterelnök azt mondta: a halottak emléke nemcsak kegyeletre kötelez, hanem a tanulságok levonására is.
   
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó
 

Antall-kormány   Alaptörvény   értelmiség MSZP   rendszerváltás   Fidesz története Nemzeti összetartozás   Orbán Viktor Magyar Gárda   házelnök   titkosszolgálat LMP    Polgári összefogás   külhoni magyarság önmagáról   SZDSZ   válság   Pápa   Jobbik


Szabadszavas keresés