2014.
szept.
 12.  
Szakmai programokkal ünnepel a Magyar Természetvédők Szövetsége
Szakmai programokkal, többek között a fenntartható fejlődés esélyeit latolgató pódiumbeszélgetéssel ünnepli negyedszázados fennállását a Magyar Természetvédők Szövetsége a Fővárosi Állat- és Növénykertben pénteken.
   
 
 
2014.
szept.
 07.  
Munkaáldozatot kell hozni, hogy az állam elláthassa feladatát
A magyarságot védelmezni, boldogulásában segíteni képes magyar állam mindig a magyar emberek hitéből, akaratából, áldozatából született újjá, nekünk, mai magyaroknak ugyanakkor már nem élet-, hanem munkaáldozatot kell hoznunk azért, hogy az állam elláthassa feladatát - mondta az Országgyűlés elnöke Szigetváron vasárnap.
   
 
 
2014.
szept.
 06.  
A borászat nemcsak üzleti vállalkozás, hanem életforma is
A borászat ma már újra nemcsak termelő tevékenység, üzleti vállalkozás, hanem életforma, filozófia, szép divat is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton a 25. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál megnyitóján, a XXII. kerületi Savoyai Jenő téren.
   
 
 
2014.
szept.
 03.  
Átadták a Magyar Termék Nagydíj pályázat elismeréseit
Hatvanhat magyar termék és szolgáltatás kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíjat, a pályázatot kiírók tanácsa nyolc nívódíjat ítélt oda, és tíz szervezet adományozott különdíjat.
   
 
 
2014.
szept.
 01.  
Jordánia fontos partnere Magyarországnak
A magyar kormány által négy éve megkezdett keleti nyitás stratégiájában kitüntetett partneri szerep jut Jordániának - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn az Országházban, miután fogadta Atef Taravnehet, Jordánia képviselőházának elnökét.
   
 
 
2014.
szept.
 01.  
Kulturális értékőrzés és jövőépítés
Az Országgyűlés elnöke, Kövér László és Gordan Grlic-Radman, Horvátország magyarországi nagykövete is részt vett a zuglói Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium tegnapi tanévnyitóján.
   
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó
 

Antall-kormány   Alaptörvény   értelmiség MSZP   rendszerváltás   Fidesz története Nemzeti összetartozás   Orbán Viktor Magyar Gárda   házelnök   titkosszolgálat LMP    Polgári összefogás   külhoni magyarság önmagáról   SZDSZ   válság   Pápa   Jobbik


Szabadszavas keresés