2014.
nov.
 21.  
A felsőoktatás a nemzetgazdaság egyik legsikeresebb ágazata
A nemzetgazdaság egyik legsikeresebb és legversenyképesebb ágazatának nevezte a felsőoktatást a házelnök pénteken, az Óbudai Egyetem Napján. Kövér László hozzátette: minden lehetőség adott, hogy létrehozzák Közép-Európa legjobb felsőoktatási rendszerét.
   
 
 
2014.
nov.
 19.  
A finnországi számi parlament elnökét fogadta Kövér László
   
 
 
2014.
nov.
 15.  
A magyar állam számon tartja az új-zélandi magyar közösséget
A magyar állam számon tartja az új-zélandi magyar közösségeket - erről biztosította Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Wellingtonban és Aucklandben élő magyarság képviselőit.
   
 
 
2014.
nov.
 10.  
Ausztráliai látogatása során Kövér László házelnököt Sydneyben fogadta Bronwyn Bishop az ausztrál parlament képviselőházának elnöke.
A megbeszélésen az Országgyűlés elnöke megerősítette, hogy Magyarország a keleti nyitás stratégiájának keretében az új gazdasági együttműködések és befektetési lehetőségek feltérképezése során fontos célpontként tekint Ausztrália fejlett, nyugati típusú gazdaságára.
   
 
 
2014.
nov.
 05.  
Az Ausztráliai Magyar Református Egyház megalakulásának 65. évfordulóján megrendezett ünnepségsorozat zárórendezvényének volt vendége Melbourneben Kövér László.
Az Országgyűlés elnökét Dézsi Csaba református lelkész fogadta, aki a megjelent, több mint százötven fős gyülekezet előtt emlékezett meg az alapítókról, és azokról a hűséges magyarokról, akik a világháborúból menekülve és Ausztráliába érkezve „Istennek magyar házat építettek”.
   
 
 
2014.
nov.
 04.  
Szingapúrra hosszú távú partnerként tekint Magyarország
Egy napos szingapúri látogatása során Kövér László házelnök megbeszélést folytatott Halimah Yacob asszonnyal, a szingapúri parlament elnökével, találkozott Seah Kian Peng parlamenti alelnökkel, és fogadta őt Tony Tan Keng May szingapúri államfő is.
   
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó
 

Antall-kormány   Alaptörvény   értelmiség MSZP   rendszerváltás   Fidesz története Nemzeti összetartozás   Orbán Viktor Magyar Gárda   házelnök   titkosszolgálat LMP    Polgári összefogás   külhoni magyarság önmagáról   SZDSZ   válság   Pápa   Jobbik


Szabadszavas keresés