2014.
szept.
 28.  
Kövér László, az Országgyűlés elnöke nyitotta meg a XXI. Vajdasági Magyar Ünnepi Játékokat
A Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok magyarságmegőrző erejét méltatta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a vajdasági magyarság egyik legjelentősebb kulturális rendezvénysorozatának megnyitóján vasárnap az észak-bácskai Palicson.
   
 
 
2014.
szept.
 24.  
Henryk Slawikra és idősebb Antall Józsefre emlékezett a parlament
Elfogadta az Országgyűlés szerdán azt a határozatot, amely Henryk Slawik és idősebb Antall József második világháborúban kifejtett hősiességére emlékeztet.
   
 
 
2014.
szept.
 24.  
Katyn nemcsak a barbár népirtás, hanem a politikai cinkosság egyik történelmi mementója is
Katyn nemcsak a barbár népirtás, hanem a politikai cinizmus és politikai cinkosság egyik történelmi mementója is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Katyn - tömeggyilkosság, politika, erkölcs című kiállítás megnyitóján, szerdán a fővárosban.
   
 
 
2014.
szept.
 21.  
Ereklyés országzászlót avattak Hódmezővásárhelyen
A magyarság összetartozását és az 1920-as trianoni döntés igazságtalanságát hirdető ereklyés országzászlót avattak vasárnap Hódmezővásárhelyen, a Szent István téren.
   
 
 
2014.
szept.
 20.  
Recsken mutatkozik meg a kommunizmus igazi arca
Kövér László szerint Recsk az a történelmi emlékhely, ahol a szabadság véget ért, ahol megmutatkozik a globális erőként megvalósult szocializmus igazi arca, a kommunizmus lényege, a terror.
   
 
 
2014.
szept.
 12.  
Szakmai programokkal ünnepel a Magyar Természetvédők Szövetsége
Szakmai programokkal, többek között a fenntartható fejlődés esélyeit latolgató pódiumbeszélgetéssel ünnepli negyedszázados fennállását a Magyar Természetvédők Szövetsége a Fővárosi Állat- és Növénykertben pénteken.
   
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó
 

Antall-kormány   Alaptörvény   értelmiség MSZP   rendszerváltás   Fidesz története Nemzeti összetartozás   Orbán Viktor Magyar Gárda   házelnök   titkosszolgálat LMP    Polgári összefogás   külhoni magyarság önmagáról   SZDSZ   válság   Pápa   Jobbik


Szabadszavas keresés