2014.
dec.
 20.  
Kövér László: Magyarország, a magyar nemzet nagy családja küldte el kis képviselőit az Országház Gyermekkarácsonyára!
Az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat idén újra közösen szervezte meg az „Országházi Gyermekkarácsony” című programot az Országházban, melyre csaknem 800 hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő általános iskolás gyermeket hívtak meg Magyarországról és a határon túlról.
   
 
 
2014.
dec.
 18.  
„Hinnünk kell abban, hogy a saját jövőnk a mi kezünkben is van."
Az Országházban adták át az idei esztendő Gábor Dénes díjait
A tudósok, az idei díjazottak nemcsak megálmodják és megtervezik, majd létrehozzák a jövőt, hanem fel is találják azt, új távlatokat nyitnak meg új eszközökkel, új eljárásokkal, amelyek révén eddig ismeretlen lehetőségekhez juthat a magyar állam, az egész nemzet - hangsúlyozta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a díjak átadásakor.
   
 
 
2014.
dec.
 15.  
Kövér László a kétharmadról és a kormányzás ki nem kényszerített hibáiról
Interjú az InfoRádió Aréna című műsorában
A Fidesz a tavaszi választásokra sem úgy készült, hogy újra kétharmada lesz, ebből a szempontból tehát nem meghatározó, hogy a veszprémi időközi voksolás után marad-e a kétharmados parlamenti többség - nyilatkozta Kövér László az InfoRádió Aréna című műsorában. A házelnök hozzátette: szerinte a Fidesznek több esélye van a veszprémi mandátum megtartására, mint az ellenzéki jelöltnek a győzelemre. Kövér László a Fidesz népszerűségvesztése kapcsán arról is beszélt, hogy a kormányzati munkában ki nem kényszerített hibák is megjelennek.
   
 
 
2014.
dec.
 14.  
Javíthatók az amerikai-magyar kapcsolatok. Kövér László évértékelő nyilatkozata az MTI-nek.
Az Országgyűlés elnöke szerint úgy javíthatók az amerikai-magyar kapcsolatok, ha az Egyesült Államok abbahagyja a Magyarországgal szemben gyakorolt, szövetségesek között merőben szokatlan és barátságtalan magatartást, valamint politikát. Kövér László az MTI-nek adott évértékelő nyilatkozatában utalt arra: tiltakozásul küldött levelet az Amerikai Egyesült Államok Szenátusa elnökének.
   
 
 
2014.
dec.
 13.  
Kövér László házelnök levélben fordult az Egyesült Államok Szenátusa elnökéhez
Az Egyesült Államok szenátusi elnökéhez címzett levelében fejeztet ki tiltakozását Kövér László házelnök John McCain szenátornak a magyar miniszterelnökkel kapcsolatos "durva, szinte hidegháborús idők hangvételét időző kijelentésével kapcsolatban", egyben arra kérte Joe Bident - aki az Egyesült Államok alelnökeként tölti be a szenátus elnöki posztját -, segítsen, hogy a törvényhozók és a kormányzati tisztségviselők Magyarországról szóló megnyilatkozásai visszatérjenek a nyugodt mederbe.
   
 
 
2014.
dec.
 11.  
A reményeket letaposta a geopolitikai realitás
A magyar reményeket lerombolta a geopolitikai realitás 1945-ben, a nemzeti politika azonban a szabad és szuverén államban élő magyarság reményéből akar realitást kovácsolni - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Remény és realitás - Magyarország 1945 című konferencián a Parlamentben csütörtökön.
   
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó
 

Antall-kormány   Alaptörvény   értelmiség MSZP   rendszerváltás   Fidesz története Nemzeti összetartozás   Orbán Viktor Magyar Gárda   házelnök   titkosszolgálat LMP    Polgári összefogás   külhoni magyarság önmagáról   SZDSZ   válság   Pápa   Jobbik


Szabadszavas keresés